tiistaina, syyskuuta 16, 2008

En ole ehtinyt tätäkään päivittelemään, kun on niin paljon asioita. Tässä on sellainen kuukauden synttäri rumpa. Se alkoi isän synttäreillä 30.8 ja loppuu neitin 20.9... Nyt on kova tuhina mietintä myssyn alla, miten järjestän ne kutsut ym.

NEitin kanssa teimme jo yhden PITKÄN ketjun. Tultiin siihen tulokseen, että paperista tehty ketju on paljon parempi, mitä serpenttiini, ihan siivouksenkin... Neiti oli IHAN innoissaan. Tarjoilut on mietitty. Ohjelma va mietityttää edelleen...

Ite olen vaihteeksi ollu taas kipee. Eilen piti ORVOKIN vaihtokuori kattoa, mut ei sitä paljon pedistä kato. Su-Ma yöllä meinasi taju mennä mahan takia, joten väsyn ymmärtääkin.

Työväenkurssit alkoi eilen. Jotenkin aamulla raahasin itteni sinne. Ei muuta ku mehua naamaan va pitkin tunteja, ettei nesteet lopu elimistöstä. TÄmä käsityökurssi, on aika sellainen juujaata, sillä muut ihmiset ovat tuttuja toisille ja eläkeläisiä. Olen kaikkein nuorin siel. Ja kaipa tyhminkin. Omia töitä me siel tehään, eli ns periaate että sitä samaa mitä kotona, mut nyt sosiaalisesti. Sain lisää kehuttavaa siitä että menin sinne kurssille, kun äiti kertoi yhelle tutulle eilen. Suorastaan voisin tässä ajatella, luuleeko porukka että olen ihan hunningolla... No tämä on sellainen repäisy elämääni ja opettelua kattomaan, kantaako siivet. Tosin olin jo vkl:na lopettamassa kaiken nämä kurssin, mut äiti ei anna periksi näköjään.

Mut yritän päivittääkuvilla tätä sivua, heti kun ehdin...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaiselle kurssille pitäisi minunkin mennä - puolivalmiita töitä löytyy kaikista nurkista. Ja eläkeläisiltä voisi oppia hyviä niksejä, joita itse ovat käyttäneet. Harmi, että ei aika riitä :( , mutta käy Kati minunkin puolesta siellä :D