torstaina, toukokuuta 07, 2009

tylsää

Mahtaakohan täälläkään enää ketään käydä, kun päivitykseni on ollut pelkkiä linkkejä tässä jo jonkun aikaa. Syy siihen on se, et kameran johto on jossain hornassa. Kamerassa odottaa uusi LSAY paketti, Piirakkaohje/kuva ja jotain muutakin.

EI ku tuli tossa mieleen ku olen kattellut noita toisten tekemiä decoja. Ajattelin, pitäiskö ite väsätä joululahjaksi porukoille jonkinlaisen "kirjan". vaikka noille pienimmille jonkun "päiväkirja, johon olen sivut koristellut. Sit siskolle vaik joku osoitekirja, ja miks ei muillekin... Onko järkeä????

Mulla on hirveän kylmä tällä hetkellä. Istun villasukat jalassa ja villatakki päällä koneen ääressä ja edelleen on kylmä... Mikä sit leinee. Neitiä tarvis alkaa lähtee hakee, jos va jotenkin jaksais ja sitten pääsen kutimen kimppuun. Jos tänään vihoin valmistuis noi yhet kesätossut, jotka suunnittelin äitille antavani äitienpäiväksi. En sit tiä käyttääkö hä niitä ikinä ja meneekö ne. Olis sit ainakin jotain jalkinetta.

Su sain pyynnön myymään tavaroitani. Olisin todella kiinnostunut siitä ja pitäiskin ilmoittaa sinne heti ku isä tossa tulee. Tarviin kyytiä sinne sitten. Toivon että joku ostaisi sitten multa jotain...

Ei kommentteja: