torstaina, toukokuuta 28, 2009

jaarittelua taas

Eilen neiti toi tarhasta pari cd:tä. Niissä oli toisessa 5 heidän laulua ja toisessa oli tunnin nauhotettu eri esituksiä ym. Mikä voi tämän ihanempaa päättäjäis lahjaa olla? Ja kaiken kruunas viel se, että neiti oli saanut omalla kuvalla laitettu mukin. Mukissa oli aika uusi kuva ja kaunis musta viel.

Kyl mä täällä puikkojakin heiluttelen, vaikka niska ja hartiat huutaakin hoosiannaa. Mulla on va ongelmana se, että parsineulat ovat taas jossain viimisessä seinän raossa, joten en voi parsia. On tossa barbien vaatteita tullu muutamia tehtyä ja yks kolmiohuivi taas. SIt on askarteluita myös.

Eilen laitoin yhen barbien hameen kans puikoille kokeiluun yhen tossujen silmukat. Jostain ian kaikkisen vanhasta lehestä otin mallia ja katon mitä soopaa siitä tulee. Kotona on puikoilla mahottomasti kaikkea. Vois varmaan alkaa tekee tonne viereen listaa mitä kaikkea on, et joku jos haluu, voi seurailla :)

Mut eipä tässä muuta tämmöistä, ajattelin taas kirjoitella vaihteekis.

Muuten beni vietti synttäreitä eilen ja hänen tämä pippeli asia alkaa paranee. Ei enäätahri niin paljon, jos ei ollenkaan. Olisiko sit ollut jokin hormoonallinen juttu tai jokin osunnut sinne ulkoilessa. Beni ainakin tykkää nyt, kun uutta ruohoa n kasvanut ja hän pääsee sitä syömään :) ja kun etupihalla saa olla "vapaana". Olen laittanut tohon tuolin jalkaan tollaisen hihnan (talutus) ja beni on sen päässä. Hänellä on 1-1½ m liikkumavaraa joka puolelle, ihan vapaasti. Näin pystyn kontroloimaan sillä, et jos joku koira tulee ja beni ottaa älläkän.

Pitää muuten varmaan ottaa uusi kuva tohon ylhäälle. Meinaan iida on ollut hiustenleikkuulla ja näin hiuksetkin on pienemmät

Ei kommentteja: