perjantaina, helmikuuta 13, 2009

Kaikki ystävänpäivä paketit on lähetetty ja saatu. Mutta kun kamera on eri paikassa, mitä minä niin kuvat kestää hiukan. SORI.
Taidan sittenkin olla viel kipee tohon tautiin ajatellen. Päätä on alkanut eilen ja tänään enemmän sattuu. TOi toinen silmä ja otta. Tekee mieli va laittaa silmät kii...Koskakohan tämäkin loppuu. SItten olen huomannu tässä että, käteni tai toi vasen käteni tärisee...

Ensi viikolla on hiihtoloma täällä. Joten neiti on kotona. Saa nähä mitä hänkin keksii ja mitä me keksitään. Yleensä on lomat hieman raskaita, ku neiti tarvii sitä viihdykettä koko ajan.


Eilen ostin ison paperileikkurin. Hieman pulitin siitä, mut kokeiltuani jopa neiti innostus siitä. JOs nyt saisin ihan suorareinaisia korttipohjia ja papereita. Pitäis varmaan alkaa kattelee mistä alkais kotona luopua ja laittaa vaikka myyntiin. Muutenkin on 2 jatkettavaa lastensänkuyä ja yks lasten pöytä, jotka pitäis myydä. Miksen saa itteäni ni, et saisin ne nettiin myyntiin?




Ulkona on liukasta ja jäistä. Lunta on, mut sekin on jäässä. Neiti on luistelemassa tarhan kanssa ja illalla menee saunaan. Eilen aloitin säärystimen teon, jos sais hieman lankoja vähemmäksi. Ei yhestä kerästä oikein huiviakaan saa. EIlen ostin 2 kerää jotain lankaa ajatuksena jossain vaihees tehä huivia taas. Äiti hieman viel kiukuttelee huivistani ja alkaa itekin harmittaa. Olisi sittenkin pitänyt isompia puikkoja käyttää, vaikka mulla oli WOOL:iin 5-5½ puikot. Onneksi on muita nyt puikolla ja lisää on tulemassa.




Ei kommentteja: