keskiviikkona, joulukuuta 31, 2008

uusi vuosi

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!!

Mun ja Benin uusi vuosi alkoi. Muut lähti loppu vuotta juhlii muualle ja mä jäi pojun seuraks tänne.

Muutenkin on ollu ihmeellinen aamu. ISä herätti mut ku heidän kiinteeseen fysio soitti. Juoksin pikkareis portaat alas. Onneks ei tullu vastaatulijoita :) Sit puhelun jälkeen päätin men suihkuun. Sain just pestyy itteni ja olin huuhtelemas hiukseni, ku äiti tuli ovelle ja sanoi et ptt on ovella... GRRR.... EI muuta ku taas puolalastomana kotio.

Hyvin siis loppuu tämäkin vuosi.

Onneksi flunssa (KAI) alkaa helpottaa. Ei pahemmin ole nuhaa. Hengittää voi jo nenän kautta. Yskänpuuskia tulee, mut kurkku ei satu. Limaa on kurkussa ja se tekee pahaa...Jopa nukkusin viime yönnä jonkin verta paremmin.

Eilen huomasin et MODAkin on tullu. Sit LIDLis oli lankaa taas, ja kävin hakemas, vaikka sitä on jo mul jokunen kerä :)

Tos vieres odottaa muutama käärö ja yhet tossut pesukonetta. Harmi va, ku ei omista konetta, eikä vanhemmatkaan, ni joutuu menee tonne yleiselle pesee. Niin yritän ekaa kertaa tarkoituksella huovittaa :)

Eilen aloitin yhden huivintekoakin. Mahtoko olla kevät huivin nimi. Helppo ja kaunis malli ja ohje... Ohjeen tulostus olikin eriasia... Hieman hankala.

Pieniä töitä on tekeillä koko ajan, mut toi huivi juttu on myös rinnalla. Iida tahtoo miesbarbielle toisia vaatteita, joten aloitin aamulla neuloo housuja niille. Saapahan jotain aina tehtyä. Benin auton istuin alustakin tuli uuteen tekoon, ku vanhan muutamia kerroksia purkasin :)

Mut eipä tässä tän ihmeempää, tarvii aloittaa käsityöt ja alkaa kahtoo samalla hiihtoa. Sit muutenkin miettiä mitä kaikkea pojun kans tänään tekis. Ryypätäkin voin :)

Ei kommentteja: