maanantaina, elokuuta 18, 2008

Juuta ja jaata

Sra, moikka sulle. HArmikseni en pääse kattoo onko sulla blogia, mutta kiva huomata välillä, kun kommentoit jotain.

Viel mä täällä tämän bloggerin kans harjoittelen. Vois vaikka tässä alkaa noita servettejä laitella...

Tuli tossa alku illasta muutama rannekorukin tehtyä, mut kuvia en ole laittanut viel. Pitäis varmaan alkaa puhelimen muistia tyhjentää tänään, siel niitä jokunen kuva on neitistä ja koiruudesta. Tosin ne menevät sitten taas toiselle sivulle netlogiin, mut muut askartelut ja kässärit tulee tänne taas.

Illalla vois taas kokeilla neuloa. Kädet tuntuu kuivuvan tällä hetkellä ihan älyttömästi. Äitille olen jo sanonut että naama kutiaa todella eikä mikään auta. Jos pesen ja laitan rasvaa, se polttaa ihan älyttömästi. Käsistä lähtee nahka oikein etusormista...ja kutiaa... EN sit tiä mitä tämä on. SIskolla kuulemma on ongelmia jonkun hiivan kans jaloissa ja sitten se meni vissiin käsiin. No me ollaan tätä sairasta porukkaa :)

Mut taidan ottaa käsityöt ja mennä olkkaan kattoo sydämen asialla. Tulen sitten taas takas. NEiti pääsee kattoo ite lasten ohjelmia...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hei ystäväiseni kerro tarkemmin mitä ajattelit niin pistän sellaisen pystyyn pistä mailia minulle en saa postia maililla sinulle tulemaan oletko muuttanut posti laatikkoa.
yks ajatus tuli mieleeni viestistä mutta kerron sinulle kun pistät postia.