perjantaina, elokuuta 29, 2008

juhlat lähenee

Mitä lähempänä on juhlat, sitä ärsyttävämpää on muita nähä täällä. Isä ottaa sentään iisisti, mut äiti...
Äitin yksi huoli on se, et jos isän elimistö ei kestä... Mut sit käytiin tossa keskustelua siitä äitin kanssa ja siitä että millaisia ihmisiä siel on ja mitä ammatteja... Sanoin et on siel ainakin 2 lähihoitajaa ja siihen äiti sano et on siel yks ambulanssikuski ja tyksin labrahoitaja. Sain hieman äitin rauhottuu, mut toi isän kunto saa meidät varpaille. En viittiny kertoa äitille et tos äskön, ku isä seiso vieres, se tärisi.... Sanoin äitille silloin siinä keskustelussa, et hänhän tietää ne mitkä tulee etukäteen ennen kohtausta.... Mut toivokaa varpaat ja sormet ja hiukset ja kaikki karvat ristissä, että isän sydän kestää juhlat. Ei ne mitenkään isot ole tai riehakkaat, mut silti isän sydämelle raskaat. Hän näkee jokusen vanhan työkaverin, ainakin yhden pikkuveljensä (2 niistä on kuollu ja yks ei ilmoittanu tuleeko). Siis tämä isän veljesten tapaaminen on aivan uskomatonta, sillä ne ovat riidoissa, kai... SItten isä näkee sellaisia sukulaisia joita ei ees oikeastaan tiä. Eli kyl siinä voi sydän jättää muutaman pumppauksen väliin...

Tänään pikkuset menee, jos aikaa, hoploppiin energiaan purkaa. SIt on porukalla sauna ja ne hakee kuulemma syötävät ruskolta. On hirveän vaikeeta jostain hakee maidotonta/laktoositonta ja ehkä sokeritonta syötävää... Maidoksi valittiin suoraan laktoositon maitojuoma. Muuta ei ole tarjolla. Kyl luulit sitä kaikkien juovan. vai?

Vaatteet ja kengät on hommattu. Hiukset tarvii kattoa viel ja miettiä.

Isälle ostin eilen ruusun, muovisen. Iida saa antaa sen huomenna aamulla heti ekana. Toi muovinen näyttää ihan aidolta ja ainakin kestää koko loppu iän.
Iida valitsi kortin minkä haluaa taatalle antaa. Tarvii oikea kynä hommata kotoota viel ja kirjoittaa se.
Mun tarvii ne pari vyötä laittaa pakettiin tai semmoiseen. ja saan antaa sit huomenna. Olen jo kesällä isälle hommannu housuja ja paitoja, joten tämä vyöt ei ole ainoat. Mut näitä hän ei ole saanut eikä tiä viel.

Oma flunssa on on-off - tyyliin. Eli silloin tällöin on nenä vuotaa, välillä ei mitään ja sitten taas. EN käsitä. Ääni on ku olisi kamala nuha ja sellainen. Päätä särkee välillä todella paljon, mut sit loppuu taas ja voi taas alkaa. Tiedä sit mitä sekin on.

Aamulla ajattelin pitkästä aikaa kattoa mitä laitan päälleni. Tässä on muutamia viikkoja ollu niin, et laitan mitä eteen saan. Nyt sit oikein miettisin ja ajattelin. En oikeen saanut tai löytänyt sitä mitä ajattelin. Mut laitoin oikeet leveet oloasuhousut, Nä on ihanat, ku on korkea resorivyötärö, jonka voi laittaa kahtia. sit laitoin vaalean sinisen pitkähihaisen ja vihertävän toppituninkan. Ei äiti ainakaa viel ole haukkunut mun vaatteta :) Mulla on va ongelma, Mun kaappini on seuraavaksi operaatiossa, meinaan SE TARVII siivota. Olen nyt loppu ajan kaikki va laittanut sinne, mitään ajattelematta.



Mut mitä viel. Tekstiä on taas tullu, enemmän ku mitäkin. Silmät puol kii. En ole pariin päivään teetä laittanut kurkusta yhtään tippaa. Huomenna vasta. Jos se mun mahaongelma johtuisi teestä. Eilen tuli hieman syötyä enemmän, äiti meinaan teki lettuja. Olin pari kertaa ihan hätää kärsimmässä huonon olon takii, mut ei ku jatkoin syöntiä. Se oli semmoinen melkein pakko syöntiä mulla. Mitään rajaa ei ollu oikeastaan. Lapoin kurkustani alas niin paljon ku meni ja hieman enemmänkin. Nyt sit paastoon kai tas, ku on morkkis eilisestä syömisestä.

Ei kommentteja: